Kinderen

Kinderen kunnen bij ons starten vanaf ongeveer 7 jaar oud. We bieden een modern lesprogramma dat aansluit bij de leeftijd en belevingswereld van het kind. Daarbij letten wij veel op houding, techniek en ontwikkeling van de algemene muzikaliteit.

We vinden het belangrijk om een breed lesprogramma te bieden zodat kinderen in contact komen met verschillende stijlen en technieken.

Kinderen hebben wekelijks les zodat de motivatie om te oefenen niet verslapt.

Jongeren en volwassenen

Jongeren en volwassenen helpen wij graag op een manier die aansluit bij hun interesse. Dit betekent dat we een lesprogramma ontwikkelen waarin we veel aandacht besteden aan de technieken die passen bij de stijlvoorkeur van de leerling.

Tevens zorgen we ervoor dat er in dit programma voldoende gelet wordt op algemene muzikale vorming, gehoor, techniek & houding, theoretische kennis etc. aangezien dit voor elke gitarist belangrijk is!

Inschrijving

Inschrijven gaat via het aanmeldingsformulier op deze website. Bij uw inschrijving geeft u aan hoe vaak u les wenst te hebben. Na uw inschrijving nemen wij binnen 1 week contact met u op voor een afspraak.

Lesfrequentie

Afhankelijk van de gekozen lesvorm krijgt u wekelijks of om de week les. Dit kan zowel individueel als samen met iemand anders. Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Proeflessen

Indien je graag een keer kennis komt maken met de Guitar Factory kun je je inschrijven voor een proefles. Doe dit dan even in een mailtje. Een proefles van 30 minuten kost €15,-.